Ny profil og nettside

I dag er vi stolte over å lansere den nye grafiske profilen og nettsiden vår som er designet av Heydays, et av Nordens aller fremste designbyråer. De har  utmerket seg både på det norske men også internasjonale markedet og  det er lett å se hvorfor.

Tidene forandrer seg og det blir mer og mer viktig å være synlig i flere kanaler. Riksheim har over en tid jobbet med å oppdatere profilen vår utad.  Denne oppgaven tok vi like seriøst som alle andre prosjekt vi utfører. Den nye profilen er som selskapet, der røttene er veldig tydelige samtidig som den er moderne og fremoverlent.

I tillegg til ny nettside har vi også lansert våre siden på Linkedin og Facebook, der vi vil holde dere oppdatert på det spennende arbeidet vi driver med.

Vi håper du tar deg tiden til å utforske den nye nettsiden vår samt følge oss på Linkedin og Facebook.

 

 

Publisert 24. January 2019

Stort forbedringspotensiale til sjøs

En av våre rådgivende ingeniører for installasjoner til sjøs tar i denne artikkelen for seg det vi mener er dårlig utnytte muligheter innen VVS-teknikk offshore.

Publisert 26. September 2016

Søker ingeniør med Revit-kompetanse

Vi utvider teamet og søker en dyktig ingeniør med Revit-kompetanse. Vi kan tilby et faglig solid miljø med spennende prosjektutfordringer innen mange markeder. Gode utviklingsmuligheter.