Jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter talentfulle ingeniører til teamet vårt. Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring. Har du drivkraft og er villig til å utfordre og utvikle deg, så vil vi gjerne høre i fra deg.

Vi ser også på muligheter for utvidelse både faglig og geografisk. Har du gode ideer som du kunne tenke deg å utvikle sammen med oss så ta kontakt.

Send oss enten en e-post på jobb@riksheim.no eller ring tlf: 415 64 204

Muligheter

Hos Riksheim vil du møte et trygt og sosialt utviklende miljø. Våre ingeniører får mye tillit og ansvar. De står i stor grad fritt til å utforme sin egen arbeidsplass.

Vi setter egenutvikling for hver av våre ansatte høyt, også innen nye fagfelt. Ved at våre ingeniører alltid er faglig oppdatert resulterer det i at Riksheim som selskap også er i konstant utvikling.

Dette er vår suksessfaktor.

 

 • Troverdighet

  Våre kunder og samarbeidspartnere skal i møte med oss være sikre på at vi er til å stole på. Vi skal levere beste løsning for hvert enkelt prosjekt.

 • Åpenhet

  Åpenhet internt og eksternt i prosjekter vi er involvert i ser vi på som nøkkelen til gode løsninger. Vi kommuniserer på flere ulike plattformer og gir våre kunder og samarbeidspartnere innsikt i vårt arbeid.

 • Samarbeid

  Vi tror på samarbeid, ikke bare i prosjektgruppen men først og fremst med kunden. Sammen løser vi ønsker og behov for hvert unike prosjekt.Vi går den ekstra milen får våre kunder og samarbeidspartnere.

   

 • Lidenskap

  Vi legger sjelen i arbeidet vårt, og med stor yrkestolthet i prosjektene vi gjennomfører. Vi lover oss selv og våre kunder at vi skal aldri underprestere, og vi tar i bruk alle hjelpemidler for å sikre riktig kvalitet .

   

Prosjekter vi er stolte av

Se våre referanser